Restoran i organizacija događaja

Naš restoran može da ugosti 30 osoba u zatvorenom i preko 100 u otvorenom delu, kao i 20 u destileriji.

Otvoren svakog radnog dana i vikendom, svojim gostima pruža utisak topline doma kojoj ćete poželeti da se vratite, a bezbedno i prostrano imanje sa mnoštvom sadržaja i velikim dečjim igralištem omiljeno je mesto mališana. Uz standardnu ponudu hrane i pića, izdvojili bismo kuvana jela koja se na drugim mestima retko sreću poput domaćeg pilava, bećarca, musake. Domaćinsku atmosferu mačvanskog imanja upotpunjava vruće pečenje koje se svakog vikenda peče u našim furunama, a deci su nakon igre omiljeni listići i uštipci.

Kada je reč o piću, Avlija se ponovo izdvaja. Nudimo vam domaće sokove od višnje i kupine koje pravimo u okviru imanja od voća koje sami uzgajamo i sada već čuvenu Avlija rakiju od šljive, kruške, kajsije i dunje, takođe naše proizvodnje.

U našem restoranu možete organizovati bilo koju vrstu slavlja na način koji vama najviše odgovara. Nudimo različite pakete – po osobi, sa našom ili vašom hranom i pićem, a zahvaljujući našoj mreži stalnih saradnika možemo da vam obezbedimo dekoraciju prostora, slatki sto, fotografisanje, muziku – baš sve što je potrebno da za svoju posebnu priliku budete rasterećeni i da sa proslave ponesete samo nezaboravne uspomene.